Om oss

Ratlibris är en lågprisbokhandel på nätet som är nischad inom ekonomisk offentlig information om privatpersoner och företag.

Ratlibris vänder sig till dig som vill ta del av denna information på ett enkelt, överskådligt och prisvärt sätt. Såväl i arbetet som privat kan det finnas oändligt med anledningar till att vilja ta del av offentlig information. Alla skall kunna läsa och ha nytta av kataloger från Ratlibris.

Ratlibris AB
556814-2565
Ålegårdsgatan 1
431 50 MölndalAnders Johansson

Verkställande Direktör (VD): Anders Johansson
Styrelseledamöter: Lars Save (ordf), Anders Johansson, Peter Andeby
Styrelsesuppleanter: Ove Edoff, Dick Olsson
Ratlibris AB är ett helägt dotterbolag till Checknode AB

Ratlibris AB är ett systerföretag till Ratsit AB som driver den välkända webbplatsen Ratsit.se med över 4 miljoner unika besökare per år.

Nominering till årets företagare

Årets företagare

Anders Johansson, VD och grundare till Ratsit AB var en av tre nominerade till Årets företagare i Göteborg 2009. Årets Företagare är ett samarbete mellan Företagarna och landets kommuner.

Motivering
Ratsit har tagit en traditionell bransch ut på internet och gjort den tillgänglig för småföretagare och vanligt folk! De har lyckats med sin vision att leverera enkla, snabba, billiga kreditupplysningar över internet till företagare och privatpersoner. Kreativiteten är stor vilket visar sig i affärsmodeller och nya produkter och tjänster. Anders Johansson är en stor kreatör och ser möjligheterna och han och företaget har alltid kunden i centrum!